The|Tides Wellness: de apotheek voor modern day life

by | Apr 22, 2021 | Clean Beauty, Selfcare

Het geluid van af en aanrollende golven, het ruisen van de wind door de duinen, het lachen (of krijsen, you decide) van de overvliegende zeemeeuwen. Heel even wanen we ons op het strand, maar als we onze ogen open doen, zitten we toch echt gewoon in onze eigen badkamer, maar wel met de overheerlijke verzorgingsproducten van The|Tides Wellness, en dat is minstens zo fijn.

Every day we’re hustlin

Bij The|Tides Wellness geloven ze dat wellness van binnen begint en dat het alles te maken heeft met de manier waarop we voor onszelf zorgen, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Onze huidige moderne cultuur staat geheel in het teken van vooruitgang en voortgang. Rijk aan welvaart, arm aan spiritualiteit en zwaar voor zowel ons lichaam als onze geest. We werken hard en lang en als we niet aan het werk zijn dan liggen er thuis nog een heleboel klusjes op ons te wachten en oh, HALLO, dan is er ook nog zoiets als een sociaal leven en laten we het maar helemáál niet hebben over die smartphone die praktisch vergroeid is met onze hand. PFOE. Mogen. We. Even. Uit?!

‘We zijn de moderne apotheek, gemaakt om lichaam en geest van binnenuit te genezen en te koesteren en om het fysieke en emotionele evenwicht te herstellen, so you can live life to the fullest.’

Het liefste zouden we iedere week even bijtanken in de spa, maar we weten natuurlijk zelf ook wel dat dit totaal not doable is, voor de meeste van ons tenminste. Gelukkig zijn er de producten van The|Tides Wellness. Want als Mozes niet naar ehm .. als wij niet naar de spa kunnen, dan halen we de spa gewoon naar ons!

Hier aan de kust, de Nederlandse kust

Let’s be honest, wat goed is hoeft niet van ver te komen, en dat snappen ze bij The|Tides Wellness als geen ander.

‘Wist je dat er een 250 miljoen jaar oude verdampte zee uit het Pangea tijdperk diep verborgen ligt onder de Nederlandse bodem en de Waddenzee? ’

Het zeewier en de algen die terug te vinden zijn in de producten worden duurzaam gekweekt in gezuiverd zeewater in Zeeland. En wist je bijvoorbeeld dat er een 250 miljoen jaar oude verdampte zee uit het Pangea tijdperk diep verborgen ligt onder de Nederlandse bodem en de Waddenzee? Nee? Wij ook niet. Bij The|Tides Wellness wisten ze dit wel, en sterker nog, het is de bron van 100% pure magnesium die ze gebruiken voor in hun fijne formules en die ze in combinatie met andere ingrediënten zoals zeezout, klei, kustplanten, kruiden en aromatherapie-oliën omtoveren tot pure Dutch wellness in a jar.

No harm done

Wanneer je kiest voor een product van The|Tides Wellness, kies je voor een clean, natuurlijk en effectief product die ethisch en duurzaam is geproduceerd.

‘Wij worden gedreven door de simpele overtuiging dat we onze eigen wellbeing moeten verbinden met de wellbeing van onze planeet. Er goed uitzien, je goed voelen, maar ook goed doen, zou deel moeten uitmaken van ieders beauty and wellness esthetiek.’

Alle producten worden door de oprichters zelf getest. En, needless to say, alle ingrediënten van de skincare, supplementen en oliën zijn duurzaam, 100% biologisch afbreekbaar – ook de verpakkingen –, gecertificeerd organic, vegan en uiteraard dierproefvrij (Yes, Yes en nog eens Yes) en, we kunnen het niet genoeg benadrukken, afkomstig van Nederlandse bodem.