Duurzame zomerdrankjes

Adverteren op ROUX

Adverteren op ROUX? ROUX.magazine is een online magazine met duurzaamheid als groene draad. We brengen dit thema met een toegankelijk ‘lifestyle sausje’ binnen vier pijlers FOOD, TRAVEL, SELFCARE en LIFE.

Of je nu op zoek bent naar een duurzaam partnership, social media exposure, receptontwikkeling en fotografie, een winactie, merkambassadeurs of branded artikel: we denken graag met je mee voor content op maat.

Bekijk de mediakit voor meer informatie over onder meer doelgroep, bereik en een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van adverteren of mail naar info@rouxmag.nl

Duurzame zomerdrankjes
fairytabs tandpastatabletjes

Persberichten & tip de redactie

Heb je net een kick-ass vegan skincare product gelanceerd? Een boek geschreven? Of biodegradable telefoonhoesjes op de markt gebracht? Bezit je een eco-hotel, maak je fantastische biologische wijnen of producten die (voedsel)verspilling tegengaan? Laat het ons weten! Alle onderwerpen op het gebied van duurzaamheid en lifestyle verdienen een plekje op ROUX.

Heb je nieuws rondom jouw sustainable merk, product of dienst? Of wil je ons graag een perspakket toesturen? Stuur een mailtje met de benodigde informatie (persbericht, beeldmateriaal) naar pers@rouxmag.nl

ROUX.creations

Vanuit ROUX.magazine bieden we allerlei mogelijkheden voor samenwerking. Denk hierbij aan branded content op het platform, gesponsorde social media posts en barterdeals. Maar ook buiten het platform denken we graag met je mee als het gaat om aantrekkelijke content.

Onze specialiteit en main focus ligt hierbij op receptontwikkeling, recept- en productfotografie en content marketing. Dit gaat zowel om online én offline content creatie, copy en design: van kookboek of Instagram-post tot SEO-vriendelijke blogartikelen.

Maar ook voor branding campagnes, PR, project- en eventmanagement ben je bij ons aan het juiste adres. Samen hebben we ruim 20 jaar werkervaring op het gebied van marketing en communicatie. Daarbij hebben wij extra veel affiniteit met de foodbranche en het thema duurzaamheid.

Heb je hulp nodig bij de content creatie of het beheer van je social kanalen of website, bij een event wat georganiseerd moet worden of bij de realisatie van een kookboek? Dan drinken we graag een digitale koffie met je! Stuur ons een bericht voor een kennismaking via info@rouxmag.nl of maak alvast een connectie op LinkedIn:

Nathalie Zonderland

Kim Waninge

Duurzame zomerdrankjes